Tijdens Le Dakar is Rosegaar.nl niet alleen in de auto te vinden, maar ook daarbuiten is Rosegaar.nl druk. Voor o.a. de teams XDakar en Van Loon Racing verzorgt Rosegaar.nl de online activiteiten, maar ondersteunt ook bij sponsoractiviteiten en tijdens Dakar zorgt Rosegaar.nl voor realtime informatievoorziening richting sponsoren en fans.

Rondom Le Dakar, 's werelds zwaarste rally, zijn verschillende activiteiten. Het begint met de voorbereiding, de trainingen, de inschrijvingen, sponsoractiviteiten, communicatie uitingen, website, social media, online actiepagina’s, relatiedagen, de RTL GP Dakar Pre-Proloog en uiteraard Le Dakar zelf. In dit gehele traject is Rosegaar.nl een belangrijke schakel voor het XDakar team en het team van Van Loon Racing.

Tijdens de voorbereidende wedstrijden wordt het kantoor van Rosegaar.nl deels omgebouwd tot een rally-hoofdkwartier. Terwijl Wouter Rosegaar bezig is met de wedstrijd, worden in Uden de tijden bijgehouden, worden de fans en het thuisfront op de hoogte gehouden en worden ook de website en de social media geüpdate.

 

Wilt u meer weten over onze werkwijze
of wat Rosegaar.nl voor uw organisatie kan
betekenen? Wij nemen graag contact met u op.