Rosegaar.nl en rally

Niet alleen online, maar ook in het zand weet Rosegaar.nl de weg te vinden. Geen uitdaging te groot! Wouter Rosegaar, eigenaar van Rosegaar.nl, is navigator bij Erik van Loon in de MINI ALL4 Racing en werd in 2015 vierde in Le Dakar, de beste Nederlandse prestatie in de autocategorie ooit. Maar ook voor uw bedrijf of uw rallyteam is Rosegaar.nl dé perfecte partner. Van een website, tot de nieuwsbrief en van sponsoractiviteiten tot full service informatievoorziening.

Wouter Rosegaar in de rallysport

Wouter Rosegaar in de rallysport

Wouter Rosegaar is in 2005 op 22-jarige leeftijd begonnen met navigeren bij het team van Tonnie van Deijne. In 2010 kreeg hij uit handen van Nani Roma de Henri Magne Trophy, de prijs voor de meest talentvolle navigator, uitgereikt. In 2011 stapt Rosegaar over van de auto's naar de trucks en rijdt met Pascal de Baar en Peter van den Bosch. In 2013 keert Rosegaar terug naar de auto's, hij stapt in bij Erik van Loon. In 2015 behalen zij in de MINI ALL4 Racing, gebouwd door het Duitse X-Raid, de vierde positie in het algemeen klassement. Het beste resultaat voor een Nederlandse equipe in het autoklassement.

Rosegaar.nl in Le Dakar

Rosegaar.nl in Le Dakar

Tijdens Le Dakar is Rosegaar.nl niet alleen in de auto te vinden, maar ook daarbuiten is Rosegaar.nl druk. Voor o.a. de teams XDakar en Van Loon Racing verzorgt Rosegaar.nl de online activiteiten, maar ondersteunt ook bij sponsoractiviteiten en tijdens Dakar zorgt Rosegaar.nl voor realtime informatievoorziening richting sponsoren en fans.

Van team tot sponsor!

Sponsoractiviteiten

Opzoek naar een ondersteunende partner voor (online) communicatie van uw (rally) team? Of de activatie van uw (online) sponsoractiviteiten. Rosegaar.nl heeft zeer ruime ervaring, een uitgebreid netwerk en verzorgt dit traject volledig afgestemd op uw wensen. Full-Service; van sponsorplan tot website, van nieuwsbrief tot het uitnodigingentraject en van een speciale actiepagina tot een maximaal resultaat. Samen met u bepalen we de richting en houden we iedereen op de hoogte!

Rosegaar.racing BV

Loopkantstraat 7G
5405 NB  Uden
The Netherlands

 

Wilt u meer weten over onze werkwijze
of wat Rosegaar.nl voor uw organisatie kan
betekenen? Wij nemen graag contact met u op.