Wij houden van uitdagingen, oplossingen en tevreden klanten!

Rosegaar.nl, hét full-service internetbureau in de regio. Gevestigd in Uden, centraal gelegen in de driehoek Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Nijmegen. Rosegaar.nl streeft naar creatieve en innovatieve web-oplossingen voor online communicatie, leadgeneratie en bedrijfsprocessen. Aan de hand onze drie pijlers - beleving, content en resultaat - ontwikkelen en activeren we websites en webapplicaties.

PHP, Laravel, Javascript, VUE, API, XML, AJAX, SQL, W3C, SEO, AdWords

Voor ons dagelijkse termen, maar de klant hoeven we hier meestal niet mee te belasten. Voor ons geen moeilijke taal, maar een gepaste en full-service oplossing voor uw vraagstuk.

Continu verbeteren!

Wij streven en investeren in constructieve samenwerkingen. Als u tevreden bent, zijn wij tevreden!

De 3 pijlers van Rosegaar.nl

01

Beleving

Een doordacht geheel, mooi, functioneel en onderscheidend, met de goede gebruikerservaring op het juiste platform.

Het concept; de website of applicatie, vertaald naar een grafisch ontwerp met de juiste technische aspecten voor de gebruiker, het platform en werkgebied.

 

02

Content

Content moet actueel, relevant en beheersbaar zijn. Van product tot dienst, van data tot informatie, van tekst tot afbeelding en van zoekmachine tot bezoeker.

Contentactualisatie en interpretatie kan op veel manieren en de behoefte hierin is voor iedereen verschillend. Een CMS systeem, dashboard, een realtime koppeling met een (backoffice) systeem of een ontzorgende totaaloplossing. Beter, sneller en effectiever! Zo kan iedereen zich blijven focussen op waar ze het beste in zijn.

02

Content

 

03

Resultaat

Van bezoeker tot contactmoment, lead of klant. Meer inschrijvingen voor een event of nieuwsbrief… Resultaat is de target… Wij helpen u graag!

Alle inspanningen moeten zich vertalen in resultaat. Van een sneller, inzichtelijker en efficiënter proces tot meer bezoekers, meer contactmomenten, meer omzet, meer leads, meer aanmeldingen en tevreden klanten. Door middel van diverse tools kan Rosegaar.nl zorgen voor een inzichtelijke periodieke rapportage met een advies om uw online continuïteit te waarborgen.

 
 

Graag vrijblijvend kennismaken? Graag vrijblijvend kennis maken?

 

Wij werken voor...

 

 

Wilt u meer weten over onze werkwijze
of wat Rosegaar.nl voor uw organisatie kan
betekenen? Wij nemen graag contact met u op.